Våra tjänster

Med vår långa erfarenhet hjälper vi dig att hitta en värmepump som passar just ditt hem.

Vi är certifierade och utbildade inom värmepumpar.

professionella anställda. Lång arbetserfarenhet i branchen.

Vi är medlemmar i våra bransch organisation.

Vi är försäkrade för våra entreprenader.

Utvalda som partners av marknadens ledande tillverkare.

Kostnadsfritt hembesök innan installation

Om oss

Installation & service av värmepumpar i hela Stockholm

Vi är en auktoriserad återförsäljare och installatör för Bosch och Nibe värmepumpar. Vi installerar och servar bergvärmepump, luft/vattenvärmepump, luft/luftvärmepump och frånluftsvärmepump.

Med vår långa erfarenhet hjälper vi dig att hitta en värmepump som passar just ditt behov och som hjälper dig att sänka din energiförbrukning och få ett bättre inomhusklimat.

Hur går det till?

Innan varje planerad installation av värmepump gör vi alltid ett kostnadsfritt hembesök. Detta för att hitta den optimala lösningen för just ditt hem. Under hembesöket går vi tillsammans igenom vilken klimatanläggning som passar ert behov bäst, samt vart ni önskar att få er värmepump placerad

installation

Våra installatörer är certifierade enligt branschorganisationen incert och har lång erfarenhet av installation av värmepumpar.
Alla våra installatörer har kylcertifikat vilket bidrar till att du får din klimatanläggning anpassad för just era behov.

Kontakta oss

Tack för att du kontaktar oss! Vi ser fram emot att höra från dig. Vänligen fyll i formuläret nedan och vi återkommer till dig inom 24 timmar.